Seray Sever, yıllar sonra anne olmanın mutluluğunu yaşıyor

Oyuncu Seray Sever ve eşi Eray Sünbül, 2018 yılında başlayan ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. Çiftin mutluluğu, geçen nisan ayında ikiz kızları Sofia ve Alya ile daha da güçlendi. Sever, ikizlerinin son halini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Yayınlanma:
Seray Sever, yıllar sonra anne olmanın mutluluğunu yaşıyor

Annelik Serüveninde Formda ve Mutlu: Seray Sever

2018 yılında Eray Sünbül ile hayatını birleştiren Seray Sever, Nisan 2022’de kızları Sofia ve Alya’yı kucağına almıştı. Aldığı radikal kararla Bodrum’a taşınan Sever, anneliğin keyfini doyasıya çıkarıyor.

50 yaşındaki oyuncu, eskisinden daha formda olduğunu gösteriyor. Bodrum’da çocuklarıyla vakit geçiren Sever, “Nasıl zayıfladınız?” sorusuna, “Gel, bizim evde 1 hafta kal görürsün” diyerek cevap verdi. Annelik deneyimini şu sözlerle aktardı:

Özel bir şey yapmadım. Sanırım bebeklerin peşinde koşturmaktan, yorgunluktan ve uykusuzluktan zayıfladım. Sofia ile Alya sayesinde 20 kilo verdim, onlarla kol kaslarımı güçlendiriyorum. Yeni bir dadı aldık. 13-14 ay boyunca annemle beraber kızlara baktım. Sağlığım ve enerjim yerinde. Nazar değmesin; kilolar gittikçe 20 yıl öncesindeki halime geri döndüm. Annelik, vücudu yeniliyor.