Hayko Cepkin sağlık sorunları nedeniyle konserini erteledi

Şarkıcı Hayko Cepkin, sağlık sorunları nedeniyle Cuma günkü Harbiye konserini ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldı. Cepkin, alerji problemi yaşadığını açıklayarak, mağdur olan hayranları için üzüntüsünü dile getirdi.

Yayınlanma:
Hayko Cepkin sağlık sorunları nedeniyle konserini erteledi

Hayko Cepkin'in Alerji Nedeniyle Konserini Ertelendiği Duyuruldu

Şarkıcı Hayko Cepkin, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda alerji nedeniyle Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserini ertelemek zorunda kaldığını duyurdu. Konser öncesi alerji belirtileri yaşadığını belirten Cepkin, konserin ertelendiğini hayranlarına duyurdu.

Sevgili dostlar, bu akşam malumunuz Harbiye'de konserimiz var. Lakin sabah berbat bir alerji ile uyandım. İğneler de oldum, serumlar da taktım ama sanırım kotaramayacağım. Birkaç saat daha ilaç etkileri için bekleyeceğim ama başaramazsam mümkün mertebe öncesinden bilgilendirmek istiyorum ki kimse boşuna yollara dökülmesin. Çok canım sıkıldı diyen Cepkin, konserin ertelendiğini açıkladı.

Ardından yaptığı bir diğer paylaşımda ise Tüm iyi niyetli mesajlarınız için teşekkürler. Böylesi yüzlerce güzel yaklaşımlar için ayrıca teşekkürler. Hayatımda ikinci kez böylesi virutik bir şeye denk geldim. Gece turp gibi yatıp sabah angut gibi uyanmak büyük saçmalık. Yollardan gelip mağdur olan herkes için ayrıca üzgünüm, sonuçta benim konserim demek, benim sorumluluğum demektir ifadelerine yer verdi.

Cepkin, sözlerine şöyle devam etti: Hastalık sebebi ile erteleme yapmaya hiç alışık olmadığım için elim ayağım birbirine girdi. Desteğini esirgemeyen An Epic Symphony ailesine de çok teşekkürler. Yeni tarihimizi 1 Eylül olarak belirledik. Acısını artık o gün çıkarırız.