Peker Açıkalın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı: Sağlığım iyi

Ünlü oyuncu Peker Açıkalın, beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği iddialarına yanıt vererek, sağlık durumu hakkında yalan haberlere inanılmaması gerektiğini söyledi.

Yayınlanma:
Peker Açıkalın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı: Sağlığım iyi

Peker Açıkalın'dan Sağlık Açıklaması: Asılsız Haberlere İnanmayın!

Yayınlandığı dönemde büyük bir izleyici kitlesine sahip Avrupa Yakası dizisinde 'Gaffur Aksoy' karakteriyle tanınan Peker Açıkalın'ın sağlık durumu hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Açıkalın'ın beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği öne sürüldü.

Bu iddiaların ardından ünlü oyuncunun eşi Çilem Açıkalın, sosyal medyada bir açıklama yaptı. Eşi Çilem Açıkalın, Peker Açıkalın'ın 4 ay önce bir ameliyat geçirdiğini ve şu anda gayet iyi ve sağlıklı olduğunu belirterek, asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Günler sonra Peker Açıkalın, doktoru Serdar Demir ile birlikte kamera karşısına geçerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Açıkalın, Yalan yanlış haberlere inanmayın, sağlığım yerinde. Konuşmamda ve yürümemde bir sakatlık yok şeklinde açıklamada bulundu. Doktoru Serdar Demir de Açıkalın'ın her zamanki gibi sağlıklı olduğunu ve espri yapmaya devam ettiğini belirtti.

TAKİPÇİLERDEN YORUMLAR GECİKMEDİ

Peker Açıkalın'ın sağlık durumu hakkındaki videosu kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Videoya yapılan yorumlarda çok geçmiş olsun, sanki konuşmakta zorlanıyor, acil şifalar diliyorum ve daha sağlıklı günleriniz olacak inşallah gibi ifadeler yer aldı.

halktv.com.tr