Uraz Kaygılaroğlu'na Kadıköy Belediyesi tarafından teşekkür belgesi verildi

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, vergi ödevlerini düzenli olarak yerine getirdiği için Kadıköy Vergi Dairesi'nden özel bir teşekkür belgesi aldı. Kaygılaroğlu, aldığı ödülü sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Yayınlanma:
Uraz Kaygılaroğlu'na Kadıköy Belediyesi tarafından teşekkür belgesi verildi

Ünlü Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'na Vergi Teşekkür Belgesi

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, vergi ödevlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirdiği için Kadıköy Vergi Dairesi tarafından 'Teşekkür Belgesi' ile ödüllendirildi. Vergi Dairesi'nin her yıl belirli kriterlere göre hazırladığı listede yer alan Kaygılaroğlu, ödülünü sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı.

Kadıköy Vergi Dairesi, 'Teşekkür Belgesi'ni, belirli bir tutarın üzerinde vergi ödeyen, vergisini düzenli olarak aksatmayan ve vergi borcu bulunmayan kişilere vermekte. Kaygılaroğlu, bu ödülle bu kriterleri sağladığı için ödüllendirildi.

37 yaşındaki oyuncu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Bugün, pek değerli Kadıköy Vergi Dairesi Müdürü ve Yardımcıları beni 'Teşekkür Belgesi' ile onurlandırdılar. Kendilerine ve tüm çalışanlarına ben de teşekkürü borç bilirim. Vatandaşlık görevimi yerine getirmenin gururu içerisindeyim ifadelerini kullandı. Kaygılaroğlu’nun bu paylaşımı, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

halktv.com.tr