İbrahim Tatlıses ameliyat öncesi helallik istedi: Durumu hakkında son bilgiler

İbrahim Tatlıses bir ameliyat geçirecek. Gece konser, sabah operasyon... Detaylar için takipte kalın!

Yayınlanma:
İbrahim Tatlıses ameliyat öncesi helallik istedi: Durumu hakkında son bilgiler

İbrahim Tatlıses Sahneye Çıktı ve Ardından Kalp Ameliyatı Geçirdi

Harbiye’de sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, ertesi gün kalp ameliyatı oldu. Konserinde dinleyicilerinden gözyaşları içinde helallik isteyen sanatçının sağlık durumu iyi. Oğlu Ahmet Tatlıses, hem konserde hem de hastanede babasını yalnız bırakmadı. Ancak kızı Dilan Çıtak Tatlıses ortada görünmedi.

Helallik İstedi

İbrahim Tatlıses önceki akşam Harbiye Açıkhava’da konser verdi. Şarkı aralarında dinleyicileriyle sohbet eden Tatlıses, kalp ameliyatı olacağını açıklayarak helallik istedi. “Yarın ameliyat olacağım. Kalp kapakçığım değişecek. Hakkınızı helal edin, dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

Ameliyat öncesi iki kalp damarında tıkanıklık tespit edilen Tatlıses’e önce anjiyo yapıldı. Ardından operasyonla kalp kapakçığı değiştirildi. Tatlıses, 2.5 saat süren operasyonun ardından yoğun bakıma alındı. Sanatçının eski eşleri ve çocukları da hastanede yanında oldu.

Operasyon sonrası bilgi veren İdo Tatlıses, “Ameliyat başarılı geçti. Babam şu an müşahede altında tutuluyor. 2 güne taburcu olur” dedi.

İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasında esen sert rüzgarlar dindi, baba-oğul Kurban Bayramı’nda barıştı. Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ise ne konserde ne de hastanede görünmedi.

Hülya Avşar’a Minnettar

Konserinde Hülya Avşar’ın şarkılarını da söyleyen Tatlıses, sanatçıya duyduğu minneti dile getirerek “Hülya gerçekten adamdır. Beni arar, ‘Yardıma geleyim’ der, ‘Paran var mı?’ der. Haftada 5 gün sürekli arar sorar” ifadelerini kullandı.