Ebru Gündeş ve Selin Kabaklı arasındaki düello devam ediyor

Selin Kabaklı, eşi Murat Özdemir'i Ebru Gündeş ile aldattığını iddia ettiği Yasin Ersin ile ilişkisini açıkladı. Ancak Yasin Ersin'in evli olması eleştirilere neden oldu. Kabaklı, eleştirilere cevap vererek Ebru Gündeş'e göndermede bulundu.

Yayınlanma:
Ebru Gündeş ve Selin Kabaklı arasındaki düello devam ediyor

Yazılım Şirketi Sahibi Murat Özdemir'in Aşk Hayatı Karıştı: İddialar ve Açıklamalar

2002 Best model Selin Kabaklı ile 2018'de evlenen yazılım şirketi sahibi Murat Özdemir, Temmuz 2023'te boşandı. Ardından, Ebru Gündeş ile ilişkiye başlayan Özdemir, 27 Şubat 2024'te Dubai'de nikah masasına oturarak resmiyet kazandı. Ancak bu evlilik haberleriyle birlikte eski eşi Selin Kabaklı, ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'le aldatıldığını iddia etti.

Geçtiğimiz günlerde Kabaklı, Yasin Ersin ile aşk yaşamaya başladığını duyurdu. Ancak ortaya çıkan gerçek, Kabaklı'nın aslında evli bir adamla beraber olduğuydu. Bu durum sosyal medyada tartışmalara neden oldu ve Ebru'ya diyordun senin ondan bir farkın yok yorumlarına sebep oldu.

Ancak Kabaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 17 aydır eşiyle boşanma sürecindeyim. Kimseyi karısından ayırmadım, çocuğundan ayırmadım. Eski evliliğimi bu olayla mukayese etmeyin. Eski eşim benim evimden çıkıp gitti, başkasıyla evlendi. Kim, kimin kocasını elinden almış bunları göreceğiz. İspatlarım var, belgelerle konuşacağız ifadelerine yer verdi.