Yıldız Tilbe Doğum Gününde Yaşadığı Acıyı İlk Kez Paylaştı

Şarkıcı Yıldız Tilbe, bir konserde annesinin kendisini düşürmeye çalıştığını açıkladı. Tilbe, annesinin kendisine Seni düşüremedim, çekeceğin varmış dediğini söyledi.

Yayınlanma:
Yıldız Tilbe Doğum Gününde Yaşadığı Acıyı İlk Kez Paylaştı

Yıldız Tilbe'nin İzmir Çeşme konserinde duygusal anlar yaşandı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, İzmir Çeşme'de verdiği konserde 58. doğum gününü kutladı. Tilbe, konserde annesiyle ilgili acı bir gerçeği ilk kez anlattı ve duygusal anlar yaşandı.

Tilbe, annesinin altı kız doğurduktan sonra kendisini istemediğini anlattı. Annesinin onu düşürmek için çeşitli yöntemlere başvurduğunu, ancak başaramadığını belirtti. Tilbe, annesinin sonunda kendisini doğurduğunu ve Seni düşüremedim, çekeceğin varmış dediğini aktardı.

Doğulu kültürde erkek çocuk sahibi olmanın önemini vurgulayan Tilbe, babasının kızlarına olan sevgisini anlattı. Babasının Benim her kızım 10 tane erkek eder. Sizin bir tırnağınıza 10 erkeği değişmem dediğini söyleyen Tilbe, babasının kızlarına olan sevgisinin büyük olduğunu belirtti.

Yıldız Tilbe'nin konserde paylaştığı duygusal hikayeler izleyicileri derinden etkiledi. Tilbe'nin annesi ve babasıyla olan ilişkileri ve yaşadığı zorluklar konser sırasında anlatılan en önemli detaylar arasındaydı.