Şeyma Subaşı, Ünlü Moda Devinin Veliahtına Gönlünü Mü Kaptırdı?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılmıştı. Ancak son zamanlarda aşık oldum paylaşımı yaparak gönlünü iş insanı Mert Ayaydın'a kaptırdığı iddia edildi. Şeyma Subaşı'nın ismi daha önce Hadise ile de anılmıştı.

Yayınlanma:
Şeyma Subaşı, Ünlü Moda Devinin Veliahtına Gönlünü Mü Kaptırdı?

Şeyma Subaşı, Yeni Aşkıyla Gündemde!

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra aşk hayatıyla adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder Meedo ile kısa süren evliliklerinin ardından yeni bir aşka yelken açmış gibi görünüyor.

Son zamanlarda Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile de adının anılmasıyla dikkat çeken ünlü fenomen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü.

Paylaşımında Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum... Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde hissediyorum ifadelerine yer veren Subaşı, aşk hayatındaki yeni gelişmeleri takipçileriyle paylaştı.

Aşık Olduğu Kişi Mert Ayaydın Mı?

Şeyma Subaşı'nın paylaşımının ardından sosyal medyada hızla yayılan iddialara göre, Bodrum'da birlikte tekne tatili yapan Subaşı ve Mert Ayaydın sık sık bir arada görüntüleniyor. Hatta iddialara göre Mert, Şeyma uğruna Miami'de romantik bir tatil düzenlemiş.

Ayaydın daha önce de şarkıcı Hadise ile Etiler'de bir mekanda samimi bir şekilde görüntülenmişti. Ancak Şeyma Subaşı'nın yeni aşkıyla olan ilişkisi gündemi meşgul etmeye devam ediyor.