Reha Muhtar entübe edildi: Nilüfer, Deniz Uğur'un Oğlumu kaçırdılar iddiasına ilk kez yanıt verdi

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, evde geçirdiği kaza sonucu yoğun bakıma alındı ve entübe edildi. Oğlu şarkıcı Nilüfer tarafından alıkonulduğu iddia edilen Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, endişelerini dile getirdi. Nilüfer ise iddialara yanıt verdi.

Yayınlanma:
Reha Muhtar entübe edildi: Nilüfer, Deniz Uğur'un Oğlumu kaçırdılar iddiasına ilk kez yanıt verdi

Reha Muhtar Yalısında Düştü, Entübe Edildi

Bir döneme damgasını vuran ünlü spiker Reha Muhtar, dün İstanbul Sarıyer'deki yalısında merdivenlerden düştü. Hastaneye kaldırılan Muhtar, entübe edildi. Yoğun bakımda tedavi gören Muhtar'ın sağlık durumu ciddiyetini korurken eski eşi Deniz Uğur, oğlu Poyraz'ın kayıp olduğunu iddia etti.

Velayeti Babasında Olan Poyraz Kayıp

Deniz Uğur, velayeti babasında olan Poyraz'a ulaşamadığını söyleyerek endişesini dile getirdi. Eski eşi hakkında kaygılarını dile getiren Uğur, halktv.com.tr'ye yaptığı açıklamada Reha Bey'in beyin kanaması geçirdiği ve oğlumun telefonlarını açmadığı bilgilerini aldım dedi.

Suç Duyurusu ve İddialar

Eski eş Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Reha Muhtar'ın alkol aldıktan sonra araba kullanmaya çalıştığını iddia etti. Ayrıca, eski eşi Nilüfer'in oğlu Poyraz'ı kendisine vermediğini iddia etti. Bu durumu kabul etmeyen Uğur, Nilüfer ve kızı hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Reha Muhtar'ın Avukatından Açıklama

Reha Muhtar'ın avukatı Mustafa Demiral, iddiaları yalanlayarak Poyraz'ın annesi Deniz Uğur'a verildiğini ve çocuğun isteği doğrultusunda zaman zaman babasında kaldığını belirtti. Muhtar'ın sağlık sorunuyla ilgilenirken bu tür iddiaların yayılmasını kötü niyet olarak nitelendirdi.

Nilüfer'den Açıklama

Nilüfer, suçlamaları reddederek Poyraz'ın annesine gitmek istemediğini ve velayetinin babasında olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı, Ayşe Nazlı'nın kardeşini kaçırmak gibi bir düşüncesinin olmadığını vurgulayarak tek dileğinin Reha Muhtar'ın sağlığına kavuşması olduğunu belirtti.

Günaydın