Kaçırılan çocuk Muhtar Poyraz annesine teslim edildi

Televizyon sunucusu Reha Muhtar hastaneye kaldırıldı. Oyuncu Deniz Uğur ise, oğlunun Nilüfer ve kızı tarafından kaçırıldığını iddia etti. Ayrıca, Reha Muhtar'ın ve Deniz Uğur'un oğlu Poyraz'ın babasına ait Baltalimanı'ndaki yalıda polis denetiminde olduğu belirlendi.

Yayınlanma:
Kaçırılan çocuk Muhtar Poyraz annesine teslim edildi

Gazeteci Reha Muhtar'ın Yüksekten Düşmesi Sonrası Oğlunun Kaçırılma İddiası

Gazeteci Reha Muhtar'ın yüksekten düşmesi sonucu hastaneye kaldırılması ve tedavisinin devam etmesi, eski eşi Deniz Uğur ile oğlu Poyraz arasında gerginlik yarattı. Deniz Uğur, çocuğuna ulaşamadığını iddia ederek, velayeti babasında olan oğlunu kaçırıldığı gerekçesiyle şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Yumli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Nilüfer ise suçlamaları reddederek, Poyraz'ın babasının yalısında olduğunu belirtti. Poyraz da babasının yalısında olduğunu video paylaşarak doğruladı ve annesiyle birlikte olmak istemediğini ifade etti.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Poyraz'ın bulunduğu yalıda polis gözetiminde olduğunu tespit etti. Yasal süreç tamamlandıktan sonra Poyraz'ın annesi Deniz Uğur'a teslim edilmesi planlanıyor. Deniz Uğur, sosyal medyada yaptığı açıklamada mahkemenin çocuğun kendisine verilmesine karar verdiğini belirtti.

Reha Muhtar'ın durumuyla ilgili endişe devam ederken, Deniz Uğur ve Nilüfer arasındaki çekişme ise devam etmektedir.