Deniz Akkaya: Kızım bana saldırdı, balkona kilitledi

Ünlü manken Deniz Akkaya, kızının kendisine saldırıp balkona kilitlediğini iddia ettiğini açıkladı. Akkaya, Anne olmak böyle olmamalı. Tüm annelere Allah sabır versin dedi.

Yayınlanma:
Deniz Akkaya: Kızım bana saldırdı, balkona kilitledi

Magazin Haberi: Deniz Akkaya, Kızının Kendisine Saldırıp Balkona Kilitlediğini İddia Etti

Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, kızının kendisine saldırıp balkona kilitlediğini iddia etti. Akkaya, sosyal medya platformu X üzerinden kızıyla ilgili bir paylaşım yaparak, “Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin” dedi.

Akkaya, 1997 senesinde “son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kalıp, hayatının kabusa döndüğünü” söyledi. Eski eşini “bir ruh hastası” diye tanımlayan Akkaya, kızı için verdiği velayet savaşının bir ömür sürdüğünü ifade etti.

Akkaya, kızının kendisini fiziken saldırdığını ve 1.5 saat boyunca balkona kitlediğini iddia etti. Polis çağırmak zorunda kaldığını belirten Akkaya, kızının hızını alamayıp itibar suikastına geçtiğini öne sürdü. Akkaya, “Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin” dedi.

Bazı yorumlara tepki gösteren Akkaya, “Ben bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın” ifadelerini kullandı.

Etiketler: Deniz Akkaya, anne olmak, velayet savaşı, saldırı iddiası, itibar suikastı

Kaynak: sözcü.com.tr