Buse Terim ayrılığı çabuk atlattı

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, geçtiğimiz günlerde evlendiği Volkan Bahçekapılı ile boşandı. Terim, sosyal medyada yaptığı açıklamalarda özel hayatıyla ilgili konuştu.

Yayınlanma:
Buse Terim ayrılığı çabuk atlattı

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı'nın Boşanması Hakkında

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı, 2014 yılında evlenerek mutlu bir birliktelik yaşamış ve 2016'da Nil adında bir kızları dünyaya gelmişti. Ardından 2018'de ikinci kızları Naz'ı kucaklarına alan çift, 10 yıllık evliliklerini noktalamaya karar verdi. Anlaşmalı bir şekilde boşanan çift, bu kararı tek celsede sonlandırdı.

Boşanma sonrası Buse Terim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla ilk kez konuştu. Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. diyen Terim, kızları Nil ve Naz'ın daima öncelikleri olacağını belirtti. Ayrıca, ailelerinden ve takipçilerinden çocukların mahremiyetine saygı göstermelerini istedi.

Terim, özel hayatıyla ilgili sorulara da yanıt verdi. Hayat ışığımı yeniden kazandım. diyen Buse Terim, sağlığının iyi olduğunu ve sevdikleriyle birlikte olduğunu vurguladı. Yeni bir döneme başladığını ve kendini yeniden keşfettiğini belirten Terim, içindeki enerjiyi ve mutluluğu yeniden bulduğunu ifade etti.