Beyonce, Kamala Harris'in Başkanlık Yarışını Destekliyor

Beyonce, Kamala Harris'in başkanlık kampanyasına 4 milyon dolar bağış yapacak. Kampanya, Joe Biden'ın adaylıktan çekilmesinden sonra Harris'in Trump'ın rakibi olmasıyla desteklerin arttığı belirtiliyor.

Yayınlanma:
Beyonce, Kamala Harris'in Başkanlık Yarışını Destekliyor

Beyonce, Kamala Harris'in Kampanyasına 4 Milyon Dolar Bağışta Bulunacak

ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından Kamala Harris'in adaylığına destek giderek artıyor. 5 Kasım 2024'te yapılacak başkanlık seçimleri için ünlü isimler, destekledikleri adayları açıklamaya başladı.

Son olarak, ünlü şarkıcı Beyonce'nin Kamala Harris'in kampanyasına büyük bir destek vereceği açıklandı. Beyonce, Harris'in kampanyasına 4 milyon dolar bağışta bulunacak. Ayrıca, sanatçının kampanya kapsamında bir etkinlikte sahne alacağı ve bu özel performans için programını boşalttığı belirtiliyor. Beyonce, Harris'in kampanyasında kullanılmak üzere Freedom adlı şarkısını da başkan adayı için kullanma izni verdi.

Beyonce, Kamala Harris'in adaylığının ardından ona çiçek göndermiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Kamala, büyük bir belirsizliğin olduğu bu dönemde, olabileceklere inanarak, olmuş olanın üstesinden gelmeye cesaret eden bir lider. Seninle birlikte, daha parlak ve adil bir geleceğe doğru umut dolu bir yolculuğa çıkıyoruz. Senin liderliğinde daha iyi bir dünya mümkün.

halktv.com.tr