İstanbul ve Tokat'tan sonra Elazığ da sel felaketiyle mücadele ediyor

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, şehirde aile içi şiddeti önlemek amacıyla Beyaz Ev Projesi için çalışmaların başlatıldığını duyurdu. İstanbul Gaziosmanpaşa ve Tokat'tan sonra Elazığ'da da bu proje hayata geçirilecek.

Yayınlanma:
İstanbul ve Tokat'tan sonra Elazığ da sel felaketiyle mücadele ediyor

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Aile İçi Şiddetle Mücadele İçin Projeler Üzerinde Çalışıyor

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, aile içi şiddeti önlemek amacıyla girişimlere başladıklarını duyurdu. Proje yürütücülüğünü eşi Ayfer Hatipoğlu’nun yaptığı projenin İstanbul Gaziosmanpaşa ve Tokat'ta başarıyla uygulandığını ve şimdi Elazığ'da da benzer bir projeyi hayata geçirmek için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Vali Hatipoğlu, proje ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Projemizin yeni uygulama alanı olarak İskenderun ilçemizi ziyaret ettik. Proje yürütücülüğünü yapan eşim Ayfer Hatipoğlu'nun da bulunduğu fedakarca çalışan bir ekibin özverili çabalarıyla failleri de kapsayan psikolojik destek çalışmaları 'Aileye umut topluma hayat' şiarıyla yaygınlaşmaya devam ediyor. ifadelerini kullandı.

Projeyi destekleyenlere teşekkürlerini ileten Vali Hatipoğlu, ülke genelinde yaygınlaşmasını umut ettiği projenin, aile içi şiddetle mücadelede önemli bir adım olduğunu vurguladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigünak'a, Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yöndem'e ve İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'e teşekkürlerini iletti.

Haber Merkezi