Daltonlar çetesi, Fergio House'a düzenlenen seks partileri nedeniyle operasyon düzenledi

Sosyal medyadan tehditlerde bulunan Daltonlar çetesi, Fergio House'un kurucusu Ferhat Günay'ı hedef aldı. Günay'a yöneltilen tehditler arasında 'Ya bize yar olacaksın ya da bir kurşuna..!' şeklinde ifadeler yer aldı.

Yayınlanma:
Daltonlar çetesi, Fergio House'a düzenlenen seks partileri nedeniyle operasyon düzenledi

Fergio House Kurucusu Daltonlar Çetesi Tarafından Tehdit Edildi

Kamuoyunda Fergio House oluşumunun kurucusu olarak bilinen Ferhat Günay, Daltonlar çetesi tarafından tehdit edildi. Günay, Show TV'ye verdiği röportajda Daltonlar tarafından tehdit edildiğini ve 3 milyon euro para talep edildiğini açıkladı. 'Timo Can' ismini kullanan bir Daltonlar çetesi üyesi, sosyal medya hesabından Fergio House'u etiketleyerek, “Ya bize yar olacaksın ya da bir kurşuna” mesajı paylaştı.

Fergio House, özellikle İstiklal Caddesi'nde dolar dağıtan grup olarak tanınmıştı. Pornografik içerikler paylaşan ve özel partiler düzenleyen grup, suç gelirleriyle edindikleri malikanelerde faaliyet gösteriyordu. Grubun lideri Ferhat Günay, geçtiğimiz yıllarda tutuklanmış ve 7 ay cezaevinde kalmıştı.

Ferhat Günay, son zamanlarda yakın korumalar eşliğinde dolaşmaya başladı ve Daltonlar çetesinden tehdit aldığını açıkladı. Günay'a 3 milyon euro ödeme yapması gerektiği belirtilirken, çete üyeleri para taleplerini sürdürmektedir. Günay, can güvenliğinin olmadığını ve kendisinde bu kadar para olmadığını dile getirdi.

Daltonlar çetesi, silahlı yaralamadan gaspa, yağmadan tehdide kadar pek çok suça karışmış durumda. Çete üyeleri sosyal medya üzerinden tehditler savurmaya devam ediyor ve operasyonlarla etkili bir şekilde durdurulmuyorlar.

Fergio House, 2023 yılında içerik ve etkinliklerini 18 yaş üstü yetişkinlerle sınırlandırdığını açıklamıştı. Ferhat Günay ise grubun amacının 'özgürleşmek' olduğunu belirtmişti. Ancak Daltonlar çetesiyle girdiği bu çatışma durumu ciddiyetini artırmaktadır.