Bu Hafta Vizyonda Hangi Filmler Var?

Bu hafta sinema salonlarında toplamda 10 film seyirciyle buluşacak, bunlardan 4'ü yerli yapım olacak.

Yayınlanma:
Bu Hafta Vizyonda Hangi Filmler Var?

Sinema Salonlarında Bu Hafta 10 Film Vizyona Giriyor

Yerli ve yabancı yapımların bir arada olduğu sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli olmak üzere toplamda 10 film seyirciyle buluşacak. İzleyicilerin ilgisini çekebilecek olan bu filmler arasında farklı türlerde yapımlar yer alıyor.

Ölümsüz

Rupert Sanders'ın yönetmenliğini üstlendiği bu aksiyon, dedektif, fantastik ve gerilim türündeki film, genç bir çiftin cinayete kurban gitmesi üzerine Eric Draven adlı karakterin intikam hikayesini konu alıyor.

Gözlerini Kırp

Zoë Kravitz'in yönettiği gerilim filmi, bir zengin iş insanının özel adasında tatil yapan Frida'nın gerçeği sorgulama macerasını anlatıyor.

Mahşerin Üç Delisi

Hüseyin Eleman'ın yönettiği aksiyon ve komedi türündeki film, sosyal fobi, şizofreni ve çoklu kişilik tedavisi gören üç hasta karakterin suçlularla karıştırılması ve kaçırılması sonrası yaşadıkları olayları konu alıyor.

Tilki ve Tavşan: Orman Macerası

Mascha Halberstad'ın yönettiği bu animasyon filminde, Tilki ve Tavşan'ın ormanı kurtarmak için verdikleri mücadele anlatılıyor.

Lavinya

Can Varol'un yönettiği dram ve gerilim türündeki film, Elif'in hayatını etkileyen dramatik olayları ele alıyor.

Ben Babayım

Murat Uygur'un yönettiği dram filmi, Şanlıurfa'da yaşayan bir baba ve ailesinin yaşadığı zorlu mücadeleyi konu alıyor.

Canterville'ın Gizemli Şatosu

Kim Burdon ve Robert Chandler'in yönettiği animasyon filmde, Canterville'li Sir Simon'ın ruhunun korkutma çabaları ve aile ile olan ilişkisi anlatılıyor.

Zil El Cin

Nayla Al Khaja'nın yönettiği bu dram, korku ve gerilim türündeki film, bir annenin oğlunu kurtarmak için yaşadığı korku dolu olayları konu alıyor.

The Hunted

Louis Lagayette'in yönettiği bu korku ve gerilim filmi, Güney Sudan'dan kaçan bir grup insanın yaşadığı korku dolu süreci ele alıyor.

Hançer

İbrahim Vurmaz ve Kenan Yeşildağ'ın yönettiği korku filmi, önemli bir yazarın korku dolu süreçlerini konu alıyor.

halktv.com.tr