Aslan kapısı'nın açılışıyla büyük bir uyanış bekleniyor

Astrolog Dr. Şenay Devi, bugünün astrolojik açıdan önemli bir gün olduğunu söyledi. Aslan burcunun enerjisinin etkili olduğu bu gün, karma borçların ödenebileceği ve blokajlardan kurtulmanın mümkün olabileceği bir gün olarak değerlendiriliyor.

Yayınlanma:
Aslan kapısı'nın açılışıyla büyük bir uyanış bekleniyor

8 Ağustos 2024'ün Astrolojik Önemi

Ünlü astrolog Dr. Şenay Devi, Habertürk TV'de Mesut Yar'a konuk olarak 8 Ağustos 2024'ün astrolojik olarak taşıdığı önemi anlattı. Devi, bu özel günün 'Aslan Kapısı'nın açıldığı bir gün olduğunu belirtti.

8 Ağustos 2024, astrolojik açıdan tarihin en önemli günlerinden biri olarak kabul ediliyor. Dr. Şenay Devi, bu günün Aslan Kapısı olarak adlandırıldığını ifade etti ve önemli gezegen geçişlerinin yaşanacağını söyledi. Devi, Sirius, 08.08.2024 tarihinde gökyüzünde en güçlü haliyle yer alacak ve bize ışık tutacak dedi.

Devi, bu günü doğayla bütünleşme ve kalbin sesini dinleme fırsatı olarak değerlendirdi. Zorlu gezegen geçişleriyle birlikte, maneviyatını güçlü tutanların galaktik bir kapıdan geçeceğini vurguladı. Bu bizlere bir hediye diyen Devi, bu günün karma borçlarımızı ödeyebileceğimiz, blokajlarımızdan kurtulabileceğimiz ve kendimizi sabote ettiğimiz alanlardan arınabileceğimiz bir fırsat sunduğunu belirtti.

Ancak, bu fırsatı değerlendirmek için belirli adımlar atmamız gerektiğini ifade etti. Devi, Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklememeliyiz dedi ve bu günü zincirlerimizden kurtulmak için kullanmamız gerektiğini belirtti. Anne ve babalardan gelen karmaları fark ederek, bize hizmet etmeyen davranışları değiştirmek ve dönüştürmek gerektiğini vurguladı.

Günün sonuna kadar pozitif niyet ve düşüncelerin önemli olduğunu belirten Devi, bu uyanışın etkisiyle hayatlarımızda önemli değişimler olacağını söyledi. Ayrıca, Kasım ayına kadar gizli meselelerin gün yüzüne çıkabileceğini ve bu konuların siyasi gündemde de yer alabileceğini ekledi.

HaberTürk TV