Fenerbahçe'nin sol bek sorunu: Ferdi'nin yerine 50 milyon değerindeki yıldız adayı

Fenerbahçe, sol bek arayışına girmiş ve Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferinden sonra sürpriz bir ismi gündemine almıştır.

Yayınlanma:
Fenerbahçe'nin sol bek sorunu: Ferdi'nin yerine 50 milyon değerindeki yıldız adayı

Fenerbahçe, Ben Chilwell'i Transfer Etmek İstiyor

Transfer sezonunun son günlerinde hareketli dakikalar yaşanıyor. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi sonrası sol bek arayışlarına başladı. Sarı-Lacivertliler, Chelsea'den ayrılması beklenen Ben Chilwell'i transfer etmeyi planlıyor.

27 yaşındaki sol bek Chilwell, geçen sezon Leicester City'den 50 milyon euro karşılığında Chelsea'ye transfer olmuştu. Ancak Chelsea, yeni sezonda kadrosunda düşünmediği oyuncuyu takımdan göndermeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin harekete geçerek Ben Chilwell'i transfer etmeye hazırlandığı belirtiliyor. Sarı-Lacivertliler, transferde hızlı davranarak Chelsea ile görüşmelere başlayacak. Chelsea'nin transfer konusunda kolaylık sağlaması bekleniyor.

Geçen sezon tüm kulvarlarda 21 maça çıkan Chilwell, 1172 dakika süre alıp 1 asistlik katkı sağladı. Fenerbahçe'nin, Ben Chilwell'i kadrosuna katma konusundaki kararlılığı devam ediyor.

Haber Merkezi