Beşiktaş, almanya'dan stoper transfer etti

Süper Lig'de güçlü bir başlangıç yapan Beşiktaş, defans hattını güçlendirmek için Bundesliga'dan bir yıldız transferi için harekete geçti.

Yayınlanma:
Beşiktaş, almanya'dan stoper transfer etti

Beşiktaş, Savunma Hattına Takviye İçin Felix Uduokhai'yi Gündemine Aldı

Savunma hattına takviye yapmak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş, Almanya'da aradığı yıldızı buldu. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda harekete geçen Siyah-Beyazlı kulüp, Augsburg'da forma giyen Felix Uduokhai'yi renklerine bağlamak üzere adımlar atmaya başladı.

Sports Digitale'de yer alan habere göre, Beşiktaş yönetim danışmanı Brad Friedel, Augsburg ile görüşmeler yapmak üzere İsviçre'den Almanya'ya gitti. Transferin sonuçlanması için detaylı görüşmelerin yapılacağı belirtiliyor.

26 yaşındaki stoper Felix Uduokhai, Bundesliga'da toplam 150 maçta forma şansı buldu ve 4 gol ile 1 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Uduokhai'nin Augsburg ile olan sözleşmesi ise 30 Haziran 2025 yılında sona eriyor.

Beşiktaş'ın savunma hattını güçlendirmek için girişimlerini sürdürdüğü ve Felix Uduokhai transferinde son aşamaya geldiği belirtilirken, resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Haber Merkezi