Ünlü Gazeteci Reha Muhtar Kimdir?

Ünlü sunucu Reha Muhtar, evinde düşerek yoğun bakıma kaldırıldı. Son dakika gelişmesiyle birlikte merak edilen 'Reha Muhtar kimdir?' sorusu gündeme geldi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Ünlü Gazeteci Reha Muhtar Kimdir?

Reha Muhtar Yoğun Bakıma Alındı!

Türk televizyon programcısı, yorumcu ve haber sunucusu Reha Muhtar, bugün entübe edildi. 21 Temmuz 1959 doğumlu olan Muhtar, aslen Kerküklü ve Irak Türkmeni olan babası nedeniyle çocukluğunu Ankara ve İstanbul arasında geçirdi.

Gazetecilik kariyerine 1980 yılında adım atan Muhtar, birçok farklı medya kuruluşunda görev yaptı ve Türk televizyonculuğunda önemli bir yere sahiptir. 2009 yılında CNN Türk’te Çok Farklı programını sunan Muhtar, son olarak Kanaltürk'te Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar ile Son Kale programında yer almıştı.

Reha Muhtar'ın özel hayatı da kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Gazeteci Selin Çağlayan'dan olan evliliğinin ardından şarkıcı Nilüfer ve Gülşen ile ilişkileri ve oyuncu Deniz Uğur ile olan ilişkisi medyada geniş yankı uyandırmıştı. Muhtar, Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı’nın manevi babası olarak da bilinmektedir.