Reha Muhtar entübe edildi: Son durum hk.

Ünlü sunucu Reha Muhtar, evinde geçirdiği kaza sonucu yoğun bakıma kaldırıldı. Yakın arkadaşı Uğur Dündar, Muhtar'ın sağlık durumuyla ilgili son dakika gelişmesini paylaştı. Muhtar'ın sağlık durumu merak konusu.

Yayınlanma:
Reha Muhtar entübe edildi: Son durum hk.

Reha Muhtar'ın Sağlık Durumu İyileşme Sürecinde

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, İstanbul'daki evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu hastaneye kaldırılmış ve entübe edilmişti. Ancak, sevindirici bir haber geldi. Muhtar'ın sağlık durumu hakkında son gelişmeler yakın arkadaşı Uğur Dündar tarafından paylaşıldı.

Geçirdiği kaza sonucu beyin kanaması geçiren Muhtar, hastanede yoğun bakımda tedavi görmekteydi. Uğur Dündar'ın açıklamasına göre, beyin kanaması durmuş ve Muhtar hayati tehlikeyi atlatmış durumda. Doktorların açıklamalarına göre, bir süre daha takip ve tedavi gerekebilir ancak Muhtar'ın sağlığına kavuşacağı belirtiliyor.

Diğer yandan, aile içinde büyük bir kriz yaşanıyor. Deniz Uğur, oğlu Poyraz'ın Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından kaçırıldığını iddia etmişti. Yaşanan gelişmeler ve aile içi sorunlarla ilgili başka detaylar da yakında ortaya çıkabilir.

Yaşanan talihsiz kaza ve aile içi problemler ile ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz. Reha Muhtar'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlığına kavuşmasını umuyoruz.

Haber Merkezi