Kadın, sevgilisinden hamile kalarak bebeği eski eşine kaydettirdi

İstanbul'da şoke eden bir olay yaşandı. Eşi ile boşanma sürecindeyken başka bir adamdan hamile kalan kadın, doğurduğu çocuğu eski eşinin üstüne bıraktı. Beni kimse uyarmadı diyerek kendini savundu.

Yayınlanma:
Kadın, sevgilisinden hamile kalarak bebeği eski eşine kaydettirdi

İstanbul Ümraniye'de Skandal Nüfus Olayı!

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde yaşanan şaşırtıcı bir olay herkesi şaşkına çevirdi. 32 yaşındaki Ayşe D., 2022 yılında eşi Dursun F. ile boşandıktan sonra Serhat Ö. ile yeni bir ilişkiye başladı ve bu ilişkiden bir kız çocuğu dünyaya geldi. Ancak kızlarının nüfus kaydında yapılan bir hata, İstanbul Valiliği tarafından fark edilerek skandal ortaya çıkarıldı.

Skandal, Ayşe D.'nin kızını eski eşi Dursun F.'nin nüfusuna kaydettirmesiyle ortaya çıktı. İstanbul Valiliği'nin yaptığı sosyal yardımlar incelemesi sonucunda durum fark edilerek soruşturma başlatıldı. Ayşe D. ve ailesinin durumu savcılığa ihbar edildi.

Ayşe D. ifadesinde kızının biyolojik babasının Serhat Ö. olduğunu belirtirken, kimlik çıkarma işlemi sırasında eski eşi Dursun F.'nin adının kayıtlara geçtiğini söyledi. Uyarılmadığını belirten Ayşe D., Dursun F. ise konuyla hiçbir ilgisinin olmadığını ve sonradan haberdar olduğunu söyledi.

Savcılık incelemesi sonucunda Ayşe D. ve Serhat Ö.'nün resmi nikah yapmadan kızlarının nüfus kaydının değiştirildiği tespit edildi. Bilinçli olarak yapıldığı düşünülen bu durum nedeniyle savcılık, Ayşe D. ve Serhat Ö. hakkında çocuğun soy bağını değiştirmek suçundan 3 yıla kadar hapis cezası talep etti.

Haber Merkezi