Doğum tarihine göre eski çingene burcu ile kişilik özelliklerinizi keşfedin

Antik çingene burcunun 12 farklı burcu bulunsa da, diğer astrolojik burçlara pek benzemiyor.

Yayınlanma:
Doğum tarihine göre eski çingene burcu ile kişilik özelliklerinizi keşfedin

KASE (21.01 – 19.02)

Bu burç, düşünceli ve temkinli insanları karakterize eder. Aceleci seçimlerden kaçınan Kase burcu insanları, her kararlarını dikkatle tartarlar. Sakin ve kendine güvenen bireylerdir. Bu burçtan pek çok hayırsever, filozof ve öğretmen bulunabilir.

BİLGE (20.02 - 20.03)

Bilge burcu temsilcileri, kapalı, çalışkan ve ciddi insanlardır. Yabancıların dünyalarına kolayca girmelerine izin vermezler. Ancak etraflarındaki insanlar, ondan yayılan sakinlik ve bilgeliği hissederler. Bu burçtan doğanlar güvenilir ve dayanıklı karakterlere sahiptir.

HANÇER (21.03 - 20.04)

Hançer burcu insanları, hızlı ve düşünmeden kararlar alan kişilerdir. Duygusal eğilimleri nedeniyle bazen sorunlarla karşılaşırlar. İlk önce harekete geçerler ve sonra düşünürler. Dürtüsel doğalarıyla tanınırlar.

ÇELENK (21.04 - 20.05)

Çelenk burcu insanları, çok hassas, yüce ve sempatiktirler. Sanata ilgi duyarlar, insanlara yardım etmeyi severler. Ancak bazen aşırı duygusal tepkiler verirler ve lükse düşkündürler. Kendilerine rahatlık sağlamak için çalışırlar.

ŞAMDAN (21.05 – 20.06)

Şamdan burcu insanları, bilge, arkadaş canlısı ancak inatçı kişilerdir. Favori olmaya eğilimlidirler ancak sıkı ve ekonomik olmalarına rağmen inatçılıkları bazen sorun yaratabilir.

ÇARK (21.06 - 21.07)

Çark burcundan olanlar, özgüven sorunu yaşayabilirler. Değişiklik yapmaktan kaçınırlar ve başkalarına karşı mantıksız şüpheler besleyebilirler. Aile için iyi insanlar olmalarının yanı sıra mutlu edilmeyi de başarabilirler.

YILDIZ (22.07 - 22.08)

Yıldız burcu olanlar, karizmatik, sanatsal ve çekici liderlerdir. Kendileriyle bile büyüleyici bir etkiye sahiptirler. Kalabalıklara kolayca liderlik ederler ve diğerleri üzerinde büyük etki yaratırlar.

ZİL (23.08 - 22.09)

Zil burcu insanları akıllı, tutkulu ve sürekli yeni bilgi arayışındadırlar. Kararlı, organizeli ve çok yönlü kişilikleri vardır. Mükemmel sezgiye sahiptirler ve her zaman mükemmeliyeti hedeflerler.

PARA (23.09 – 22.10)

Para burcu olanlar, nadir başarısızlık yaşayan kişilerdir. Uzmanlık alanlarında mükemmel işler yaparlar. Bilge, iyimser ve aktiftirler, diğer insanlara ilham verirler.

KILIÇ (23.10 - 21.11)

Kılıç burcu temsilcileri, güçlü analistlerdir. Cesur, özgüvenli ve kararlıdırlar. Zorlukları aşarak ilerlemeye devam ederler. Strese dayanıklı ve affetmeyen karakterleri vardır.

BALTA (22.11 – 21.12)

Balta burcu olanlar, güvenilir ve sorumludur. Dürüst ve adil bir kişilikleri vardır. Ancak bazen aşırı sorumlulukları onlara zarar verebilir.

AT NALI (22.12 – 20.01)

At Nalı burcu olanlar, mükemmeliyetçi ve yeni şeylere aç olan kişilerdir. Zamanlarını değerli ve verimli şekilde kullanırlar. İşlerine ve sevdiklerine adanmışlardır.