Burçların Rahatlama Yöntemleri: Doğada Yürüyüşten Alışverişe Çeşitli Öneriler

Burçlar hafta boyunca biriken stresten kurtulmanın yollarını arıyor. Kendi burcunuzla en uyumlu ve keyifli tatili seçerek rahatlamanızı sağlayacak bir aktivite bulabilirsiniz.

Yayınlanma:
Burçların Rahatlama Yöntemleri: Doğada Yürüyüşten Alışverişe Çeşitli Öneriler

KOÇ BURCU

Koç için stres doğal bir durumdur: Şiddetli bir mizaç buna katkıda bulunur. Ancak kapak endişe verici bir şekilde titremeye başladığında, herhangi bir can kaybı olmaması için buharın boşaltılması hala gereklidir. Neredeyse: Rahatlamanın en iyi yolu birine bağırmaktır.

BOĞA BURCU

Dünyevi üçlünün en ayakları yere basan burcu olan Boğa, Doğa Ana'ya yakınlaşır: Kırlara gider ve orada sincapları besler, ortanca eker veya pencereden sonbahar ormanına bakar. Elbette şarapla, onsuz olmaz.

İKİZLER BURCU

İkizler neredeyse gerçek strese maruz kalmaz: psikologlar her zaman sorunları hakkında konuşmayı önerir ve İkizler iyi bir ruh halinde bile prensipte ağızlarını kapatmazlar ve hatta stres altındayken daha da fazlası. Sağlıklı bir ruhun sırrı budur.

YENGEÇ BURCU

Meditasyon, günlük tutma, yoga ve diğer ezoterik uygulamalar … Yengeç her şeye inanır, Yengeç her şeyi dener, Yengeç şaşırtıcı bir şekilde her şeyin yardımcı olur. Ancak Yengeç'in stresinin, Yengeç'in kişisel tatmininden kaybolduğundan şüpheleniyoruz.

ASLAN BURCU

Aslanlar, stresi tedavi etme gücünü diğer tüm güçlü yönlerin olduğu yerden alırlar: herkesin dikkatinden ve hayranlığından. Dolayısıyla Aslanın iyi ya da kötü olması önemli değil: anlaşılmaz bir durumda Aslan büyük bir parti verir.

BAŞAK BURCU

Başak burcunu strese sokmak o kadar kolay değil ama aptal insanlar bununla başarılı bir şekilde baş ediyorlar. Ve akıllı hayvanlar tarafından iyileştiriliyorlar: tıpkı bunun gibi, bir kediyi alırsınız veya bir köpeği gezdirirsiniz ve yeniden iyi yaşayabilirsiniz. Özellikle başarınızı pizzayla pekiştirirseniz.

TERAZİ BURCU

Terazi sadece en kararsız burç değil, aynı zamanda en kadınsı burçtur. Ve kızlara yönelik bir filmdeki gibi stresi atıyorlar: Alışverişe gidiyorlar ve saksağan gibi parlak olan her şeyi kapıyorlar. Doğru, ertesi sabah başım biraz ağrıyor ama stresi azaltıyor.

AKREP BURCU

Akrepler endişelere ve şüphelere aşina değildir, kendileri etraflarındaki herkes için endişedirler ve şüphedirler. Bu nedenle Akrepler, yakınları üzerindeki nadir olarak stresi hafifletir. Ancak bu aslında kötü niyetten kaynaklanmıyor.

YAY BURCU

Yay, her zaman olduğu gibi, tüm zodyakın en iyi burcudur, diğer tüm işaretler acı çekerken Yay, stresi en sağlıklı şekilde azaltır: Hareket ederek. Elbette kuvvet antrenmanı daha iyi olurdu ama bar tezgahında dans etmek de olur.

OĞLAK BURCU

Oğlaklar stresi azaltmaz, görmezden gelirler: Frenler bir korkak tarafından icat edildi ve stres bir tembel tarafından yaratıldı, bu çok açık! Doğru, bazen bu kötü biter: Ya Oğlak nükleer bomba gibi patlar ya da sevdikleriniz psikiyatrik yardım ister.

KOVA BURCU

Kova, stresli olanlar da dahil olmak üzere anlaşılmaz herhangi bir durumda en kazanan stratejiyi kullanır: buradan çabuk çıkın! Ve kendinizden kaçamayacağınızı söyleyenler hiçbir zaman Bali'ye gitmeyi denemediler.

BALIK BURCU

Stresli bir balık çok mutsuzdur ancak etrafındakiler için son derece faydalıdır. Başkalarının durumu daha da kötüyken sen nasıl saçma sapan şeyler yüzünden sızlanıp acı çekebilirsin?