Beyoğlu Belediyesi çiftçilere tam destek sağlıyor

Beyoğlu Belediyesi, Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinden temin ettiği 25 ton domatesi Beyoğlu halkına ücretsiz dağıttı, çiftçilere destek oldu.

Yayınlanma:
Beyoğlu Belediyesi çiftçilere tam destek sağlıyor

Beyoğlu Belediyesi, Çiftçilere Destek İçin 25 Ton Domates Dağıtacak

Beyoğlu Belediyesi, çiftçilere destek olmak amacıyla Bursa’dan getirilen 25 ton domatesi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtacak. Tarlalarda kalan ve ziyan olmak üzere olan domatesler, Beyoğlu Belediyesi İşletmeler ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Beyoğlu Belediyesi İşletmeler ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu domatesler hem köylüye ve çiftçiye destek olmak amacıyla getirildi hem de Beyoğlu halkına ücretsiz olarak dağıtılacak. Sosyal Market'e ulaşan domatesler, ihtiyaç sahiplerine sağlıklı bir şekilde ulaştırılmak üzere paketlenecek ve muhafaza edilecek” dedi.

Dağıtımın Sosyal Yardım Kartı alan hanelere yapılacağını belirten Yılmaz, “Vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ulaştırılacak olan domatesler, çiftçilerimize destek olmanın yanı sıra ihtiyaç sahiplerinin de sofrasına katkı sağlayacak” şeklinde konuştu.

Beyoğlu Belediyesi'nin bu adımı, çiftçilere ve ihtiyaç sahiplerine destek olma amacını bir kez daha gözler önüne serdi. Domateslerin dağıtım işlemi ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

AA