Davinson Sanchez korkutan sakatlıkla oyun dışı: Sedyeyle sahayı terk etti
Brezilya, Kolombiya'yı 2-1 mağlup ederken, Galatasaraylı yıldız Davinson Sanchez sakatlık yaşadı. Maçta Alisson ile kafa kafaya çarpışan Sanchez, kısa süreli bilinç kaybı yaşadı ve sedyeyle kenara alındı. Kolombiya Teknik Direktörü Sanchez'i oyundan alarak Cuesta'yı sahaya sürdü.

GÜNEY AMERİKA CONMEBOL DÜNYA KUPASI ELEMELERİ MAÇINDA DAVINSON SANCHEZ'İN YAŞADIĞI SAKATLIK
Güney Amerika CONMEBOL Dünya Kupası Elemeleri maçında Brezilya, Kolombiya'yı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada Galatasaraylı yıldız Davinson Sanchez herkesin yüreğini ağzına getiren bir sakatlık yaşadı.
Kolombiya'da Brezilya karşısında maça ilk 11'de başlayan Davinson Sanchez, bir pozisyonda Brezilya kalecisi Alisson ile kafa kafaya çarpıştı.
Kısa süreli bilinç kaybı yaşayan Davinson Sanchez'e sağlık ekipleri hemen müdahale etti ve sedyeyle kenara aldı.
Kolombiya Teknik Direktörü Nestor Lorenzo, bu çarpışma sonrası Davinson Sanchez'i oyundan alarak bir başka Galatasaraylı Cuesta'yı sahaya sürdü.
Ancak bu karar Davinson Sanchez'i kızdırdı ve deneyimli stoper oynayabilecek durumda olduğunu belirterek tepki gösterdi.
Brezilya Milli Takımı'nda da kaleci Alisson oyuna devam edemedi.
Haber Merkezi