Selvi: Şantaj ve kaset iddiaları kimin için yapıldı?

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, iddia edilen Sarıgül videosuyla ilgili olarak CHP içinde liderlik mücadelesi var yorumunda bulundu.

Yayınlanma:
Selvi: Şantaj ve kaset iddiaları kimin için yapıldı?

Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül'e Yönelik Videonun Arkasındaki Gerçeği Açıkladı

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e ait olduğu iddia edilen videoyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Selvi, bu videonun CHP içindeki hâkimiyet kavgasının bir parçası olduğunu vurgulayarak, Bunun altında CHP'ye hâkim olma kavgası var dedi.

Selvi'nin yazısından alıntılar şu şekilde:

CHP içindeki rekabet ve yarışma sürecinde, rakipleri etkisiz hale getirmek ve denklemden çıkarmak amacıyla şantaj ve montaj kasetleri kullanılmaya başlandı. Mustafa Sarıgül'e karşı gerçekleştirilen kaset operasyonu da bunun bir örneği. Eğer Sarıgül hedef alınarak başarılı olunursa, aynı yöntemlerin partideki diğer rakiplere karşı da kullanılacağı kesindir. Geçmişte Baykal ve Muharrem İnce'ye karşı bu taktiklerin etkili olduğu unutulmamalıdır. Bu sefer de Silivri'den başlayarak, kendilerini bir tehdit olarak gördükleri politikacılara karşı bu silahı kullanacaklar.

Hürriyet