Sarıgül, Hayvan Hastanesi Kurulması Çağrısında Bulundu: Ötenazi, Cinayettir

CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, Sahipsiz hayvanlara yönelik kanun teklifinin geri çekilmesini istedi ve belediyelere hayvanları öldürmeyelim, hayvan hastanesi kuralım çağrısında bulundu. Sarıgül, Ötenazi diyerek bunu yumuşatamazsınız. Bu bir cinayettir dedi.

Yayınlanma:
Sarıgül, Hayvan Hastanesi Kurulması Çağrısında Bulundu: Ötenazi, Cinayettir

CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül: AKP'nin Meclis'e Sunduğu Kanun Teklifleri Milletin Derdine Derman Olmuyor

CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, AKP'nin Meclise sunduğu kanun tekliflerinin milletin derdine derman olacak hiçbir şey içermediğini belirtti.

Sarıgül, sahipsiz hayvanlara yönelik kanun teklifini de değerlendirerek, Ötenazi diyerek bunu yumuşatamazsınız. Bu bir cinayettir. şeklinde konuştu ve bu kanun teklifi Genel Kurula geldiğinde hayır oyu vereceklerini açıkladı.

Hayvanları öldürmeyelim, yerinde yaşatalım diyen Sarıgül, kanun teklifinin geri çekilmesini isteyerek, Türkiye'de ilk hayvan hastanesini kuran belediye başkanıyım. Bütün belediyelere, Sağlık Bakanlığına çağrıda bulunuyorum. Hayvanları öldürmeyelim, hayvan hastanesi kuralım, kısırlaştıralım ve yerinde yaşatalım. şeklinde konuştu.

Haber Merkezi