Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu Paris'teki Olimpiyatlar için yola çıkıyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Paris'e olimpiyatlar için seyahat edecek. İkili, 6 Ağustos Salı günü Türkiye'nin milli voleybol takımı olan Filenin Sultanları'nın çeyrek final maçını da izleyecekler.

Yayınlanma:
Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu Paris'teki Olimpiyatlar için yola çıkıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Paris'e Olimpiyatlar İçin Gidiyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2036 Olimpiyat Oyunları için Paris'e gidecekler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, oyunların İstanbul'da yapılması için Paris'te tanıtım yapacak.

İstanbul, Hindistan, Şili, Endonezya, Güney Kore ve Katar ile yarışıyor. Tanıtım için Paris'te organizasyon yapıldı ve İmamoğlu 6-9 Ağustos'ta orada olacak.

Özgür Özel ise kızı İpek Özel ile birlikte 2024 Paris Yaz Olimpiyatları'nın çeyrek final maçını izlemek için Paris'e gidecek. Programı açık uçlu planlanan Özel, yarı finale kalınması durumunda kalmaya devam edebilir.

İstanbul'un tanıtımı için Paris'te Palais Galliera müzesi kiralandı. İBB, 7-8 Ağustos'ta spor, kültür ve sanat sergileri düzenleyecek. 2036'ya kadar İstanbul'la ilgili planlamaların yer aldığı etkinliklerde sanat ve spor ağırlıklı konuşmalar yapılacak.

Ulusal ve uluslararası önemli isimlerin katılacağı gecede Türk mutfağından lezzetler sunulacak. İmamoğlu ve eşi Paris Olimpiyatları'na giderek şehri tanıtacaklarını duyurdu.