Erdoğan: Rabbimiz hainlerin hesaplarını bozdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuşarak Cambaz'ı rahmetle ve şükranla anarak katılımcılara teşekkür etti.

Yayınlanma:
Erdoğan: Rabbimiz hainlerin hesaplarını bozdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreninde Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan, Cambaz'ı bir kez daha rahmetle, şükranla yad ettiğini belirtti.

15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit düşen Yeni Şafak fotomuhabiri Mustafa Cambaz adına düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışmasının ödül törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'un 8. yılına 2 gün kaldığını belirterek şunları söyledi:

Ölüm kusan silahlara göğsümüzü siper ederek destan yazdığımız o gece, merhum Mustafa Cambaz'la beraber 252 vatan evladını şehit verdik. Mustafa Cambaz fotoğraf yarışmasının şehidimizin ismini yaşatma yanında asıl yeni kabiliyetlerin keşfine imkan sağlayacağına inanıyorum. Yarışmamıza ülkemizin her köşesinden fotoğrafların katılımını bunun bir işareti olarak görüyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca FETÖ'cülerin 15 Temmuz gecesi planladıkları darbe girişiminin boşa çıktığını vurgulayarak, Yedi düveli arkasına alan bir ihanet çetesinin 40 yıllık planını bir gecede bozarak tarihimize ve bizden sonraki nesillere şeref madalyası olarak iftiharla taşıyacakları yeni bir zafer armağan ettik. dedi.

Katılan ve dereceye giren tüm fotoğrafçıları tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazilere de şükranlarını iletti ve İnşallah daha nice yıllar, nice güzel fotoğraflar çekmeye devam edersiniz. dedi.