Dervişoğlu'ndan koltuk ve saray eleştirisi: Vebal yüklü yolları açık olsun

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar'da düzenlediği kampında Dervişoğlu, Her gün yeniden doğarız sloganıyla çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Dervişoğlu'ndan koltuk ve saray eleştirisi: Vebal yüklü yolları açık olsun

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Kamp Sonrası Açıklamalarda Bulundu

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Başkanlık Divanı, Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ile milletvekillerinin katıldığı kampın kapanışında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında istişare etmenin, birbirini dinlemenin, ortak akılla hareket etmenin İYİ Partinin en önemli kuruluş kodu olduğunu belirterek, “Birbirimizle ve milletimizle konuşmak, dinlemek ve istişare etmek, bu iktidarın defi adına sürekli olarak yapmamız gereken en mecbur olduğumuz iştir. Ve bu bir seferberlik hali olmalıdır” ifadelerini kullandı.

Partilerini sokakta bulmadıklarını, suni bir gündemle ve şahsi amaçlarla inşa etmediklerini vurgulayan Dervişoğlu, partinin milletten aldıkları talimatla millete hizmet amacıyla kurulduğunu belirtti. Kendini partisinden ve milletten üstün tutanlara, kıymeti kendinden menkul olanlara ve her şeyi kendinden bilenlere karşı uyarılarda bulundu. Dervişoğlu, Rüzgar ekenlere fırtına biçeceğiz sözleriyle partisinin kararlılığını aktardı.

Parti olarak işbirliği ve adaleti ön planda tutacaklarını vurgulayan Dervişoğlu, iyiliğin bayrağını yükseltmek için çaba göstereceklerini ve inananların yanlarında olmalarını istedi. Ayrıca, inanmayanların da yolunun açık olmasını diledi.

Haber Merkezi