Dervişoğlu, Erdoğan'ın 'Cibilliyet' Açıklamasına Yanıt Verdi: 'Kendi Cibilliyetleri Tartışılır'

İYİ Parti lideri Dervişoğlu, Erdoğan'ın cibilliyet açıklamasına Kişilerin seviyesi ve seciyesi kendine kefil olmayanlar, başkalarının cibilliyetlerini tartışamaz. Eğer yaparlarsa, kendi cibilliyetleri de tartışılır şeklinde karşılık verdi.

Yayınlanma:
Dervişoğlu, Erdoğan'ın 'Cibilliyet' Açıklamasına Yanıt Verdi: 'Kendi Cibilliyetleri Tartışılır'

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, Hamas Lideri Haniye İçin Yas İlanını Eleştirdi

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için yas ilan edilmesini eleştirenlere karşı çıkarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkisini değerlendirdi.

Dervişoğlu, Seviye ve seciyesi kendisine kefil olmayan kişiler, başkalarının cibilliyetlerini tartışma konusu yapamazlar. Şayet yaparlarsa, kendi cibilliyetleri tartışılır şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise AKP Genel Merkezi'nde yaptığı konuşmada, Filistin halkıyla dayanışmayı göstermek için yas ilan ettiklerini belirterek, Bazı cibilliyeti bozuk olanlar bizim ona gösterdiğimiz o ilgiyi hazmedemedi ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Seviye ve seciyesi kendisine kefil olmayan kişiler, başkalarının cibilliyetlerini tartışma konusu yapamazlar! Şayet yaparlarsa, kendi cibilliyetleri tartışılır! dedi.