Denizli'den AKP'li Varank'a tepki: Köpeğim sizden daha mantıklı

AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Çeşme’deki konser sonrası köpeği üzerinden Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’yi eleştirmişti. Denizli ise Varank’a, “Köpeğim sizden daha mantıklı davranışlara sahip” diyerek yanıt verdi.

Yayınlanma:
Denizli'den AKP'li Varank'a tepki: Köpeğim sizden daha mantıklı

AKP Bursa Milletvekili ve Çeşme Belediye Başkanı Arasındaki Polemik

Çeşme’de gerçekleşen konser sonrası yaşanan köpeğe oturma polemiği, AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank ile Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli arasında büyüyen bir tartışmaya dönüştü.

Varank, hayvan haklarına dikkat çekmek amacıyla köpeğini makamına oturtan Denizli'yi eleştirmiş ve konuyla ilgili sert ifadeler kullanmıştı. Bunun üzerine Denizli, Köpeğim sizden daha mantıklı davranışlara sahip diyerek Varank'a cevap verdi.

Yaşanan 'bayrak krizi' ve Despina Vandi'nin konserinin iptal edilmesiyle başlayan polemik, milli değerler ve sanatçı tercihleri üzerinden devam etti. Denizli, milli değerlere sahip çıkmak adına gereken tavrı sergilediklerini belirtirken, Varank'ın eleştirilerine de cevap vermekten kaçınmadı.

Denizli, Varank'ın CHP'ye muhalefet etmek adına milli değerleri ayaklar altına almak isteyenlerle nasıl yan yana gelebileceğini sorgularken, herkesin bu durumu görmesini istedi.

İki politikacı arasındaki polemik, açıklamalar ve karşılıklı cevaplarla devam ederken, kamuoyu da konuyla ilgili farklı görüşlerini dile getiriyor.

Haber Merkezi