Ayşe Ateş, Tolgahan Demirbaş ve Emre Yüksel'in Mesajlaşma Kayıtları Paylaşıldı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi olduğu iddia edilen Tolgahan Demirbaş ve cinayete yardım ettiği öne sürülen Emre Yüksel'in mesajlaşma kayıtları Ayşe Ateş tarafından paylaşıldı.

Yayınlanma:
Ayşe Ateş, Tolgahan Demirbaş ve Emre Yüksel'in Mesajlaşma Kayıtları Paylaşıldı

Ankara'da suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Eşi Şoke Edici Mesajları Paylaştı

Ayşe Ateş, eşi Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili detayları ortaya çıkardı ve cinayetin azmettiricisi olarak gösterilen Tolgahan Demirbaş ve suikastta yardım ettiği iddia edilen Emre Yüksel'in mesajlaşma kayıtlarını paylaştı.

Tolgahan Demirbaş'ın, Akşam çiftlikte misafirler olacak da ocaktaki bizim mermilerden var mı? şeklindeki mesajı dikkat çekti ve şüpheleri artırdı.

Mahkemede Ben öğretmenim. Ben de iş insanıyım. Bizim böyle olaylarla işimiz olmaz. diyen Tolgahan Demirbaş ve Emre Yüksel arasındaki diğer şüpheli yazışmalar da detaylı bir şekilde incelendi.

Emre Yüksel'in, O danışman buraya da gelmiş. Onu bir denk getirebilsek. mesajına Tolgahan Demirbaş'ın cevabı ise, Yanında vekili vardır ama. Sıkıntı olmaz mı? Ona göre ayarlayalım. şeklinde oldu.

Ayrıca, Tolgahan Demirbaş'ın Sinan'ın öldürüldüğü sırada Emre Yüksel'e attığı konum bilgisi ve görseller de olayın detaylarını aydınlattı. Bunun yanı sıra, kiralık katil Eray Özyağcı'nın Tolgahan Demirbaş'ın aracına bindiği yer de ortaya çıktı.

Son olarak, dövülmüş bir insanın görüntülerinin de ortaya çıkmasıyla birlikte, cinayetin karmaşık ve karanlık detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Haber Merkezi