Papağan sorununu çözen adam 41 yıl sonra mezuniyetini kutladı

Üniversitede oda arkadaşının papağanının yaptığı hasar nedeniyle mezuniyeti engellenen Clothier, 62 yaşında Bristol Üniversitesi'nden mezun oldu.

İngiltere'de Papağan Yüzünden Mezun Olamayan Kişi ve Oğlu 41 Yıl Sonra Mezun Oldu

İngiltere'de yıllar öncesinde kalan oda arkadaşının papağanının sebep olduğu masrafı ödemeyi reddetmesi üzerine mezuniyeti engellenen bir kişi ve oğlu, 41 yılın ardından Bristol Üniversitesi'nden mezun oldu.

Jonny Clothier, 1983 yılında Bristol Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olması gereken bir öğrenciydi. Ancak, eski oda arkadaşının sahipsiz bıraktığı papağanın üniversite yerleşkesinde serbestçe dolaşarak hasara yol açması sonucunda, öğrencilere 64.80 sterlinlik bir masraf yansıtıldı. Clothier, bu masrafı ödemeyi reddetti ve mezuniyeti engellendi.

41 yıl sonra, üniversite Clothier'in oğlu Carter ile birlikte mezun olmasına izin verdi. Böylece Clothier Mimarlık Bölümü'nden mezun olurken, oğlu da Biyoloji derecesi aldı.

Jonny Clothier, ödenmemiş faturayı ultra uzun vadeli faizsiz bir kredi olarak gördüğünü belirtti. Mezuniyet töreninin çok eğlenceli geçtiğini ifade eden Clothier, eşi Helen Hill ve üç çocuğuyla birlikte Bristol Üniversitesi'nden mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.

Haber Merkezi

Yaşam Haberleri