Milli boksörler Çankırı'da 150 metre derinlikte antrenman yaptı

Çankırı'da Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Boks Milli Takımı, mağara sporcular için özel olarak tasarlanmış boks antrenman sahasında yer altında antrenman yaptı.

Çankırı'da Boks Şampiyonasına Hazırlanan Sporcular Yer Altı Tuz Şehri'ni Ziyaret Etti

Bosna Hersek'te düzenlenecek Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası'na hazırlanan 13 kadın ve 16 erkek sporcu, dinlenme aktiviteleri kapsamında Çankırı'da bulunan Yer Altı Tuz Şehri'ni ziyaret etti. Sporcular, mağara içinde galerileri gezerken gölge boksu antrenmanı da gerçekleştirdi.

Üst Minik Erkekler ve Kadınlar Boks Milli Takımı Başantrenörü Mustafa Oral, sporcuların dinlenme vakitlerini Yer Altı Tuz Şehri'ni ziyaret ederek değerlendirdiklerini belirtti. Geçmiş yıllarda olimpik boks milli takımının mağara içinde antrenman yaptığını hatırlatan Oral, sporcuları bu aktiviteyle etkilemek istediklerini vurguladı. Çankırı'da görülmesi gereken bir yer olan Yer Altı Tuz Şehri, sporcularımız tarafından da büyük beğeni aldı. Mağaranın havasının sporculara iyi geldiğini gözlemledik ve antrenmanımızı burada gerçekleştirdik dedi.

AA

Yaşam Haberleri