Yangın faciasında aile dramı: Komşusu ve çocukları hayatını kaybetti

Bolu'nun Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki bir otelde çıkan yangında 76 kişi hayatını kaybetti. Müge Anlı, yangında komşusu ve iki çocuğunu kaybettiğini açıkladı.

VEFAT EDENLERİN ARTMAYACAK UMUDU

Umuyorum ki vefat edenlerin sayısı artmaz. Komşum, iki evladıyla birlikte hayatını kaybetti. Nurlar içinde yatsınlar. Başsağlığı ve sabır diliyorum yakınlarına. Gerçekten zor bir süreç, Allah bir daha yaşatmasın.

YANGINLARIN YARATTIĞI ZORLUK

Servetine güvenme bir kıvılcım yeter, güzelliğine güvenme bir sivilce yeter demiş atalarımız. Yangınlar gerçekten çok zor. Amerika'daki yangınları günlerdir izliyoruz. Ancak tek bir otelde söndürülemeyen yangında bu kadar can kaybı yaşanması gerçekten üzücü.

AÇIKLAMA

Haber metni, vefat edenlerin sayısının artmaması umudu ve yangınların yarattığı zorlu süreci vurguluyor. Vefat edenlere başsağlığı dilemek ve yangın olaylarıyla ilgili duyarlılık göstermek önemli.

Gündem Haberleri