Manisa Gördes'te başlayan orman yangını üçüncü gününde

Manisa'nın Gördes ilçesine bağlı Boyalı mahallesinde başlayan orman yangını, Salihli ilçe sınırlarına kadar ulaştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, yangından etkilenen Yeniköy, Boyalı ve Kale mahallelerinde yurttaşlarla buluşarak söndürme çalışmalarını takip etti.

Ankara'daki Anka Kuşu Milli Parkı Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Ankara'nın doğal güzellikleri arasında yer alan Anka Kuşu Milli Parkı, son dönemlerde artan ziyaretçi sayısıyla dikkat çekiyor. Parkın muhteşem manzarası ve doğal yaşam alanları, ziyaretçileri kendine hayran bırakıyor.

Anka Kuşu Milli Parkı, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Park içerisinde yürüyüş yapma imkanı bulunan ziyaretçiler, doğanın güzellikleriyle baş başa kalıyor. Ayrıca parktaki göletlerdeki kuş türleri de ilgi çekici bir görüntü oluşturuyor.

Anka Kuşu Milli Parkı'nın yoğun ziyaretçi akınına uğramasıyla birlikte, park yetkilileri daha fazla düzenleme yapma ihtiyacı hissediyor. Ziyaretçilerin parkı daha rahat gezebilmeleri ve doğanın korunması adına yeni projelerin hayata geçirilmesi planlanıyor.

Anka Kuşu Milli Parkı, doğal güzellikleriyle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Yaşam Haberleri