Havyarın Lüks Deneyimine Dönüşen Bir Şölen: Caviar Kaspia
Caviar Kaspia'nın 23 yıllık CEO'su Ramon Mac Crohon, havyarı sadece zenginlerin yediği bir yemek olmaktan çıkartarak bir deneyime dönüştürüyor. Son restoranını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un oteli Maxx Royal Bodrum'da açan Mac Crohon, bir sonraki restoranını İstanbul'a açmayı planlıyor.
Ramon Mac Crohon, Bir tiyatro sahnesinde misafirlerimizi ağırlıyoruz ve bu deneyimi sunmaktan keyif alıyoruz diyor. Restoranda kumpire benzer şekilde fırınlanmış patatesin üzerine konan havyar ise 40 bin TL'ye satılıyor.
1927 yılında Rus bir göçmen tarafından kurulan Fransız havyar evi Caviar Kaspia, uzun yıllar boyunca tek bir şubeyle hizmet verdi. Ancak 2021 yılında dünya çapında müşterilerine teşekkür etmek amacıyla dünyaya açılmaya başladı. Markanın yedinci şubesi ve dünyadaki ilk resort restoranı olan Kaspia by the Sea, Maxx Royal Bodrum Resort'ta açıldı.