Kadın Güreşçiler Olimpiyat Hazırlıkları İçin Bolu Kampında

Büyük Kadınlar Güreş A Milli Takımı, Paris Olimpiyat Oyunları için Bolu'da kamp yapıyor.

Paris 2024 Olimpiyatlarına Hazırlanan Türkiye Büyük Kadınlar Güreş A Milli Takımı Bolu'da Kamp Yapıyor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılacak olan Büyük Kadınlar Güreş A Milli Takımı, Bolu Aladağ Kamp Eğitim Merkezi'nde kamp çalışmalarını sürdürüyor. Takımda yer alan Yasemin Adar Yiğit, Buse Tosun Çavuşoğlu, Evin Demirhan Zeynep Yetgil ve Nesrin Baş, doğayla iç içe olan tesiste altın madalya için minderde çalışmalarını sürdürüyor. Milli sporcular, 5-11 Ağustos tarihlerinde Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda mindere çıkacaklar.

Şampiyon milli sporculardan Yasemin Adar Yiğit, takımın çok başarılı olduğunu belirterek, Üçüncü kez olimpiyatlara katılacağım. Hepimiz altın madalyaya layık sporcularız. Bolu'da çok iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Burası bize şans getiriyor. En son Avrupa Şampiyonu olduğumuzda da buradan gitmiştik. İnşallah yine bir tarih yazabiliriz. Türk kadınının gücünü en iyi şekilde temsil ederek altın madalyayla ülkemize dönmek istiyoruz dedi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil edecek kadın sporcuları ziyaret ederek başarılar diledi. Milli sporcular, Bolu kampını 2 Ağustos'ta tamamlayarak Paris'e hareket edecekler.

Yaşam Haberleri