Günlük su tüketimini 25 litreden 12 litreye indiren adamın sebebi şaşkınlık yarattı

Necla Teyze, bir gün 25 litre su içtiğini belirttiği programda bu miktarı 12 litreye düşürdüğünü açıkladı. Suyu azaltma nedeni olarak ise kendisine su kuyusu açtırması gösterildi.

Necla Bilgi'nin Su Tüketimindeki Değişim

'Necla Teyze' olarak bilinen Necla Bilgi, katıldığı gündüz kuşağı programıyla günde 25 litre su tüketmesiyle tanındı. Ancak son zamanlarda su fiyatlarındaki artış nedeniyle İstanbul'dan Hatay'a taşınmak zorunda kaldı ve su tüketimini 12 litreye düşürdü.

Hatay'da su kuyusu açtıran Necla Bilgi, şimdi günde 10-12 litre su tüketmeye çalışıyor. Su fiyatlarındaki artışın etkisiyle su tüketimini azaltan Bilgi, Parkinson hastalığıyla da mücadele ediyor. Doktorunun önerisiyle su tüketimine önem veren Bilgi, 25 litre içiyordum 12 litreye kadar düşürdüm. Tek seferde 2.5 litre su içiyordum. Su arıtma cihazı istiyorum şeklinde konuştu.

Necla Bilgi'nin su tüketimindeki bu değişiminin arkasında yatan sebepler ve sağlık durumu hakkında bilgi veren Bilgi, suya olan tutkusunu ve su tüketimindeki disiplinli yaklaşımını sürdürmeye çalışıyor.

TGRT Haber

Yaşam Haberleri