Bolu'da çevre kirliliğine büyük ceza: 5 milyon TL'nin üzerinde cezai işlem uygulandı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, son 1 ay içinde yere çöp, sigara izmariti atan ve tükürenlere toplamda 5 milyon 297 bin 463 TL ceza kesildiğini duyurdu.

Bolu Belediyesi Yere Çöp Atanlara 5 Milyon 297 Bin 463 TL Ceza Kesti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, son 1 ayda yere çöp, sigara izmariti atan ve tükürenlere toplamda 5 milyon 297 bin 463 TL ceza kesildiğini açıkladı. Belediye, çevreyi kirletenleri tespit etmek için kent merkezindeki güvenlik kameralarını kullanarak sıkı denetimler gerçekleştiriyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son 1 ay içinde yere çöp atan ve sigara izmariti atan kişilere toplamda 5 milyon 297 bin 463 TL para cezası kesildiğini belirtti. Bu cezaların %64'ü Bolulu vatandaşlara, %36'sı ise şehir dışından gelen vatandaşlara kesildi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çevreye zarar verenleri cezalandırma konusunda kararlı olduklarını ve toplumun yararına olan bu uygulamaya devam edeceklerini vurguladı.

Bolu Belediyesi, çevre temizliğine verdiği önemle dikkat çekiyor ve çevreyi kirletenleri caydırmak için sıkı denetimlerini sürdürüyor. Başkan Özcan, her ne olursa olsun Bolu'yu dünyanın en temiz şehri yapma hedefine kararlı olduklarını belirtti.

Yaşam Haberleri