Aydemir Akbaş için cenaze programı açıklandı

Ünlü oyuncu, 88 yaşında yaşamını yitirdi. Feriköy Mezarlığı'nda defnedileceği belirtildi.

Usta Oyuncu Aydemir Akbaş'ın Cenaze Programı Belli Oldu

Uzun süredir kanser tedavisi gören usta oyuncu Aydemir Akbaş evinde baygın bir şekilde bulunmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavi altında olan sanatçı, maalesef hayatını kaybetti. Akbaş'ın cenaze programı belli oldu ve Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve dün hayatını kaybeden ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Menajerliğinden yapılan açıklamaya göre Akbaş için yarın saat 11.00'de Galatasaray Lisesi'nde tören düzenlenecek. Ardından Akbaş, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Geçtiğimiz yıllarda gırtlak kanserini yenen oyuncu, hasta olduğu haberlerine karşın bir video paylaşarak hayranlarına güçlü bir şekilde mesaj vermişti. Ancak maalesef bu kez hastalığını yenebilmek mümkün olmadı ve sevenleri için bir daha geri dönmemek üzere aramızdan ayrıldı. Aydemir Akbaş, Türk sinemasına ve tiyatrosuna bıraktığı eserlerle anılmaya devam edecek.

AA

Yaşam Haberleri