Avuç İçlerinde Yanma Hissine Dikkat: Sağlık Uyarısı Yayımlandı

Vücuttaki sıcaklık ve dış görünüm bazı sağlık sorunlarının işareti olabilir.

Vücut İşaretleri ve Sağlık Durumu

Soğuk eller, kan damarlarının kasılmasındaki işlev bozukluğunun bir işaretidir. Eller soğur, solgunlaşır hatta bazen maviye döner. Diyetinize süt ürünleri, et, balık, mantar, karabuğday, fasulye ve lahana eklemelisiniz.

Karaciğer Zehirlenmesi Belirtileri

Avuç içleri yanarsa, karaciğerin uyuşturucu veya kimyasal maddelerle zehirlenmenin neden olduğu zehirlenmeyle başa çıkamadığını gösterebilir. Doktorlar bu duruma hepatik diyor. Avuç içinde iğne ve iğne sendromu endokrin sistemi sorunlarını işaret edebilir.

Sağlık Sorunları ve Parmaklar

Islak eller endokrin sorunlarının işareti olabilir. Avuç içlerindeki kuru ve soluk cilt hipotiroidizmin bir belirtisi olabilir. Parmak uçlarındaki lekeler, sağlık sorunlarına işaret edebilir. Kardiyoloğa başvurulması gereken uyuşma sorunları kardiyovasküler sistemle ilgilidir.

Endokrin Sistem ve Sağlık

Parmakların derisinde kırışıklıklara benzer kıvrımlar, endokrin sistemi ile ilgili sorunlara işaret edebilir. Parmak uçları morarıyorsa, sindirim sistemi üzerine odaklanılmalıdır. Sağ elin işaret parmağının yan yüzeyindeki kaşıntı, kolonun işlevsizliğini gösterebilir. İşaret parmağının arkasındaki derinin pürüzlülüğü safra kesesi sorunlarına işaret edebilir.

Yaşam Haberleri