Mourinho'dan Montella'ya tavsiye: Milli takım için yeni yıldız adayı

Metinde bulunan konuya ilişkin kısa bir açıklama yapılmıştır.

UEFA Milletler Ligi Maçları Öncesi Milli Takım Kadrosu Hazırlıkları

UEFA Milletler Ligi'nde Galler ve İzlanda ile karşılaşacak olan Türkiye Milli Takımı, teknik direktörü Vincenzo Montella liderliğinde kadro çalışmalarını sürdürüyor. Son bir hafta içinde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un teknik direktörleriyle bir araya gelen Montella, milli takım kadrosunu şekillendirmek için fikir alışverişinde bulundu.

Euro 2024'te çeyrek finale yükselerek büyük bir başarı elde eden Türk Milli Takımı'nın İtalyan teknik direktörü, kadroya dahil etmek istediği oyuncular hakkında kulüplerin teknik direktörlerinden görüşleri alarak oyuncuların performanslarını değerlendirdi.

Jose Mourinho'dan 6 Oyuncu Önerisi

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, milli takımda Çağlar, Ferdi, İsmail Yüksek, Mert Müldür, Mert Hakan ve İrfan Can'ın yer alması gerektiğini belirtti. Ancak Samet, Levent Mercan ve Cengiz için net bir görüş beyan etmedi. Bartuğ, Oğuz Aydın ve Cenk Tosun konusunda ise tereddütlü davrandı.

Samet ve Cenk Tosun Şüpheli

Montella, Euro 2024'te kadroya aldığı Ferdi, İsmail, Mert Müldür ve İrfan Can'ın yanı sıra Galler ve İzlanda maçları için Çağlar'ı da kadroya dahil etmeyi düşünüyor. Samet ve Cenk Tosun konusunda ise henüz bir karar vermedi. Mourinho'nun Mert Hakan önerisini dikkate alıp almayacağı ise kadro açıklandığında ortaya çıkacak.

Spor Haberleri