Jose Mourinho İki Yıldızı Kadro Dışı Bıraktı

Fenerbahçe'nin kadro planlaması için çalışan teknik direktör Jose Mourinho, 2 önemli oyuncunun takımdan ayrılmasına karar verdi.

FENERBAHÇE'DE TRANSFER HAREKATI DEVAM EDİYOR

Transfer döneminde hareketli günler yaşayan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Orta saha bölgesine takviye arayışlarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, aynı zamanda bütçe dengesi için bazı oyuncularla yollarını ayırma kararı aldı. Teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda hareket eden Kanarya, bu kapsamda 2 önemli isimle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

ÜNDER VE BECAO'YA VEDA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Cengiz Ünder ve Rodrigo Becao'nun performanslarından memnun olmadığı için bu iki oyuncuyu kadro planlamasına dahil etmedi. Bu nedenle, söz konusu 2 yıldızın takımdan ayrılması kesin gözüyle bakılıyor.

İSTATİSTİKLERİN ARDINDAKİ GERÇEK

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 33 maça çıkan Cengiz Ünder, bu sezon henüz şans bulamadı. Rodrigo Becao ise bu sezon sadece 1 maçta forma şansı buldu ve gol ya da asist katkısı yapamadı.

Fenerbahçe'nin transfer harekatı ve kadro revizyonu önümüzdeki günlerde daha da netleşeceği belirtilirken, takımın yeni sezon öncesi hazırlıkları da hızla devam ediyor.

Haber Merkezi

Spor Haberleri