Fenerbahçe'nin Medina Transferinde Rakibi Belli Oldu: Serbest Kalma Bedeli Açıklandı

Fenerbahçe, orta saha transferi için Cristian Medina'yı hedefine koydu. Ancak İtalya'dan da bu oyuncuyu isteyen bir rakip çıktı. Transfer çalışmaları devam ediyor.

Fenerbahçe ve Fiorentina Cristian Medina İçin Yarışıyor

Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Boca Juniors'tan Cristian Medina'yı transfer etmek için harekete geçti. Sarı-Lacivertli kulübün, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için 11 milyon dolarlık bir teklif yaptığı iddia edilmişti.

Ancak ESPN'e göre, Fiorentina da Cristian Medina için devreye girdi. İtalyan kulübü, Boca Juniors'a 14 milyon dolarlık bir teklif sunarken, Arjantin ekibinin hem Fenerbahçe'nin hem de Fiorentina'nın tekliflerini reddettiği belirtildi.

Medina'nın serbest kalma bedelinin 20 milyon dolar olduğu bilgisi de paylaşıldı. İtalyan ekibinin kısa süre içerisinde daha yüksek bir teklif yaparak Boca Juniors'un kapısını tekrar çalabileceği belirtiliyor.

Cristian Medina'nın Boca Juniors Performansı

Arjantinli orta saha oyuncusu, Boca Juniors formasıyla toplamda 153 maçta mücadele etti. Bu karşılaşmalarda 9 gol atıp, 11 asist yaparak takımına katkı sağladı.

Spor Haberleri