Türkeş kardeşler arasında Osman Kavala tartışması: Herkes haddini ve yerini bilecek

Tuğrul Türkeş'in Osman Kavala'yı ziyaret edeceğini açıklamasının ardından kardeşi Ayyüce Türkeş Taş arasında sosyal medya üzerinden tartışma çıktı.

Türk Delegasyonu Başkanı ve Milletvekillerinin Tartışması

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Türk Delegasyonu Başkanı Tuğrul Türkeş ve kardeşi İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş arasında sosyal medya üzerinden yaşanan tartışma dikkat çekiyor.

Ayyüce Türkeş, Tuğrul Türkeş'in Gezi davası tutuklusu Osman Kavala'yı cezaevinde ziyaret edeceğini açıklamasına karşı, Başbuğ Türkeş ile Osman Kavala'yı aynı kefeye koymak kimsenin haddine değildir. Herkes haddini ve yerini bilecek şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Tuğrul Türkeş ise kardeşine verdiği cevapta, Konu beni veya aileyi ilgilendiren bir konu değildir. Mesele; Türkiye ve uluslararası arenada yaşananlar ve bunların nasıl çözüleceğini öngörerek hamle yapmaktır. Konuyu bu ana hedefinden çıkartıp meseleyi ailevi ve/veya başka mecralarda tartışmaya kalkmak işin özüne zarar verir ifadelerini kullandı.

Tartışma sosyal medya platformlarında devam ederken, Türk Delegasyonu Başkanı ve milletvekillerinin bu konudaki farklı görüşleri dikkat çekiyor. Konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor olacağız.

Haber Merkezi

Siyaset Haberleri