Tuncer Bakırhan sokak hayvanları için ölüm kamplarına karşı çıktı

DEM Parti Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Sokak hayvanlarıyla ilgili yasayı tanımayacaklarını ve hayvanları toplayarak ölüm kamplarına koymayacaklarını açıkladı.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan Van'da Trafik Levhalarının Silinmesine Tepki Gösterdi

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Van'da düzenlenen Demokratik Yerel Yönetimler Çalıştayı'nda yaptığı konuşmada kentlerde Kürtçe yazılan trafik uyarı yazılarının silinmesine tepki gösterdi. Bakırhan, Her şeyi yaptılar şimdi sıra trafik akışını kolaylaştırmak için yapılan yazıya geldi. Her akşam sanki ülkede darbe oluyormuş gibi o yazıları siliyorlar dedi.

Van'ın Edremit ilçesinde iki gün süren DEM Parti Demokratik Yerel Yönetimler Kadın Çalıştayı'nın ardından tüm belediye eş başkanlarının katılımıyla Demokratik Yerel Yönetimler Çalıştayı düzenlendi. Çalıştaya, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, DBP Eş Genel Başkanları Çiğdem Kılıçgün Uçar ve Keskin Bayındır, Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Devrim Demir ve Ahmet Türk, bir süre önce cezaevinden tahliye olan eski Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, eski milletvekili Sebahat Tuncel, eski belediye başkanlarından Çağlar Demirel, DEM Parti milletvekilleri ve tüm il, ilçe ve belde belediye eş başkanları katıldı.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, çalıştayda yaptığı konuşmada sokak hayvanlarıyla ilgili yasayı tanımayacaklarını belirterek, Köpek ve kedileri cadde ve sokaklardan toplatıp izolasyon altındaki o ölüm kamplarına kesinlikle koymayacağız diye konuştu.

Siyaset Haberleri