Sinem Dedetaş İBB adaylığı hakkında konuştu

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, İBB Başkan adaylığı konusunda Çok onur verici bir şey. Ancak siyasette her an her şey olabilir dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş İBB Başkanlığına Aday Olacak mı?

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, katıldığı bir yayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Dedetaş, Ekrem İmamoğlu'ndan sonraki potansiyel İBB Başkanı olarak gündeme geldiği yönündeki iddialar hakkında şunları söyledi:

Çok güzel bir yakıştırma. Bunu duyuyorum. Biz kendi içimizde bunları konuşmuyoruz çünkü Üsküdar'a odaklanmamız lazım. Zihin başka yere dağılmamalı. Tabii çok onur verici bir şey. Şunu da biliyorum; siyasette 24 saat çok uzun bir süredir. O yüzden bu gündemin nasıl olacağı, nasıl gelişeceği belli olmayacağı için biz kendi konularımız arasına bunu almıyoruz. En azından layık görülmek bile mutluluk verici.

Bu açıklamalarla Dedetaş, İBB Başkanlığı adaylığı konusundaki spekülasyonlara net bir yanıt vermemiş olsa da, ilerleyen süreçte neler olacağını beklediğini ve bu konuları şu anda gündemlerine almadıklarını belirtmiştir.

Haber Merkezi

Siyaset Haberleri